Inspekt table – fleksibilna kidalica do 250 kN za kontrolu kvalitete, istraživanja i razvoj

UNIVERZALNA KIDALICA – za statička ispitivanja / 50 kN / 100kN / 250 kN

Pouzdanost i fleksibilnost su bili važni faktori razvoja univerzale kidalice Inspekt table, njemačkog proizvođača Hegewald & Peschke, koji kod svih proizvoda koristi samo najkvalitetnije dijelove. Kidalice Inspekt table serije konstruirane su za univerzalnu primjenu u srednjem rasponu opterećenja. Kupci mogu birati između stolnog i samostojećeg modela. Primjerice, postolje tipa RMC 7 uključuje ekran koji omogućuje upravljanje uređajem bez PC-a. Uobičajena područja primjene Inspekt table uređaja su, uz opću kontrolu kvalitete materijala i proizvoda, odjeli zaprimanja i slanja robe te ispitivanje materijala u laboratorijima za istraživanje i razvoj.

Preuzmite katalog Hegewald & Peschke proizvoda (pdf) : na engleskom ili na njemačkom

Tehnički detalji (pdf):       EN: 50 – 250 kN       DE: 50 – 250 kN

Okvir i traverza
Usprkos maloj masi, okvire i traverze univerzalnih kidalica Inspekt table karakterizira posebno velika krutost. Uz to, standardna verzija daje mogućnost priključivanja različitih vrsta dodataka, kao što su alati za stezanje, temperaturne komore ili ekstenzometri. Pokretne hvataljke pokreće servomotor i dva prenapregnuta kuglična navojna vretena bez zračnosti. Ako je potrebno zaštiti vretena od pretjerane kontaminacije, tj. ako se uređaj za ispitivanje materijala koristi u industrijskoj okolini, moguće je dodati komplet mjehova.

Mjerenje opterećenja
Pouzdano mjerenje kidalicom Inspekt table osigurano je visokokvalitetnim senzorima opterećenja. Oni su opremljeni priključcima za senzore koji garantiraju automatsku detekciju parametara postavki i kalibracije. Elektronička mjerna oprema omogućava točnost mjerenja razine 1, prema DIN EN ISO 7500, u rasponu od 0.4 do 100% nominalnog opterećenja. Po izboru, moguća je točnost mjerenja razine 0.5.

Sustav za mjerenje i kontrolu
Sustav za mjerenje i kontrolu Inspekt table serije posebno je dizajniran za uporabu na uređajima za ispitivanje materijala. Svi elementi napajanja, uređaja za ispitivanje i kontrole motora nalaze se u kompaktnoj, visokoj kutiji. Digitalni kontroler je odgovoran za upravljanje uređajem i sinkrono prikupljanje podataka. Komunikacija s PC-em se uspostavlja USB ili LAN priključkom.

Sljedivost mjernih podataka
Kontroler omogućuje ispitivanja uz kontrolu opterećenja, pozicije i produljenja. Svi uređaji za ispitivanje su kalibrirani prije dostave, tako da kupac dobiva uređaj koji je specifičan za njegove potrebe i odmah spreman za uporabu. Podaci kalibracije svih senzora se bilježe i pohranjuju u priključke senzora za senzore opterećenja ili ekstenzometre. Kontroler može automatski pročitati te podatke ako se senzori ikad promijene.

Industrijski sigurnosni uređaji
Kako bi se osigurala zaštita operatera, okviri kidalica Inspekt table mogu se opremiti različitim sigurnosnim uređajima. Ovo uključuje, primjerice, sigurnosna vrata koje kontrolira program za ispitivanje „LabMaster“. Uz to, kidalice su opremljeni zaštitom od preopterećenja za senzore opterećenja, elektroničkim i mehaničkim ograničenjem kretanja čeljusti te internim programom za provjeru.

Imate li pitanja? Informacije ili ponudu zatražite na telefon
+385 1 3496 010 ili e-mail deformacije@topomatika.hr

Tehnički detalji (pdf):       EN: 50 – 250 kN       DE: 50 – 250 kN

Slični Hegewald & Peschke proizvodi:

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Postavke kolačića