LabMaster softver za ispitivanje materijala i proizvoda

LabMaster

LabMaster-naslovna-laboratorij-kidalica

LabMaster je univerzalni softver za ispitivanje materijala iz Hegewalda i Peschkea. Može se koristiti u svim područjima ispitivanja materijala i komponenti, s novim ili moderniziranim uređajima. Bilo da se radi o jednostavnim ili složenim zadacima testiranja, bilo da su u skladu sa standardima ili specifičnim za kupca, bilo za svakodnevno osiguranje kvalitete ili za zadatke istraživanja i razvoja: LabMaster nudi svima koncept upotrebe prilagođen korisniku.

LabMaster je savršeno usklađen s ispitnim uređajima, s iskustvom više od 20 godina razvoja. Stalno se prilagođava tehničkom napretku i daljnjem razvoju standarda ispitivanja. Veliki broj korisnika i njihove povratne informacije pomažu osigurati da je softver za testiranje uvijek ažuriran i prilagođen željama korisnika i novim standardima.

 Ako vam imate standardne ili posebne zahtjeve za testiranje, kontaktirajte nas. Pronaći ćemo pravo rješenje za Vas.

TOPOMATIKA D.O.O. je ovlašteni zastupnik Hegewald & Peschke Meß- und Prüftechnik GmbH u regiji. Sve informacije o hvataljkama, kidalicama i drugim proizvodima zatražite na telefon +385 1 3496 010 ili e-mail deformacije@topomatika.hr .

Video prikazi funkcionalnosti LabMaster softvera i primjena

Vaš uvod u softver za testiranje – najvažnije u 5 minuta.

Video LabMaster – the universal material and component test software – pogledajte englesku verziju

Pripremili smo i njemačku verziju – Video LabMaster – die universelle Prüfsoftware für die Materialprüfung und Bauteilprüfung

Play Video

Video prikazuje Inspekt table kidalicu opremljenu s velikim vijčanim hvataljkama za okrugle i plosnate uzorke. LabMaster upravlja s mjernim uređajem, automatski provodi mjerenje sile te pomaka i deformacija uzorka provodi se s “long-distance” kontaktnim ekstenzometrom. Prikladno npr za ISO 6892, ISO 527 i sl.

Play Video

Video pokazuje ispitivanje mehaničkih svojstava okrugle čelične epruvete prema ISO 6892-1 na sobnoj temperaturi. Univerzalna kidalica Inspekt 200 kN opremljena je mehaničkim hvataljkama sa čeljustima za okrugle uzorke. Deformacija epruvete mjeri se ručnim “clip-on” ekstenzometrom.

Play Video

Video pokazuje ispitivanje mehaničkih svojstava okrugle čelične epruvete s navojem prema ISO 6892-1 na sobnoj temperaturi. Univerzalna kidalica Inspekt 200 kN opremljena je hvataljkama za epruvete s navojem (montirane u seriju s klinastim hvataljkama). Deformacija epruvete mjeri se automatskim long-distance ekstenzometrom.

Video pokazuje ispitivanje mehaničkih svojstava plastičnog filamenta za 3D printere prema ISO 527. Filament u obliku plastične žice omotan je oko hvataljki za obuhvatno pridržavanje uzoraka. Testiranje je provedeno na Inspekt table 20 kN.

Play Video

Ispitivanje gotovih polimernih proizvoda pritiskivanjem

Ubrzani video prikazuje mehaničko ispitivanje pokretnih dijelova plastičnog sklopa uslijed vertikalnog pritiska konstantnom brzinom. Rezultat ispitivanja je ovisnost ostvarene sile o vertikalnom pomaku i vremenu, što je prikazano grafički u softveru LabMaster.

Imate li pitanja? Opremu i proizvode možemo vam demonstrirati uživo u TOPOMATIKA mjernom laboratoriju i demo centru, u Industrijskoj ulici 3, Novaki HR-10431, Sveta Nedelja ili online npr. preko Webex platforme.

Javite nam se za sve informacije ili prezentaciju proizvoda na +385 1 3496 010 ili deformacije@topomatika.hr

Preuzmite katalog Hegewald & Peschke proizvoda:

Primjeri instaliranih ispitnih uređaja grupiranih prema vrsti materijala:

Metali
Polimeri
Staklo
Keramika
Kompoziti
Drvo
Tekstil
Ostali materijali