Testiranje namještaja

Hegewald&Peschke proizvodi vrhunske precizne uređaje za testiranje namještaja, dinamičkih komponenti i drugih proizvoda kao što su automobilska sjedala.
Osim standardne opreme, proizvodi i sustave za ispitivanje prilagođene posebnim namjenama.

Pogledajte primjere upotrebe Hegewald & Peschke Meß- und Prüftechnik GmbH uređaja za ispitivanje dinamičkih komponenti i namještaja:

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Postrojenje za ispitivanje namještaja isporučeno u ispitni laboratorij u Bosni i Hercegovini

Akreditirani institut za ispitivanja ZEDA u Zenici / Bosna i Hercegovina provodi ispitivanja namještaja za certificiranje. 2012. godine opremio je novi ispitni laboratorij Hegewald & Peschkea ispitnim sustavima (kao što su univerzalni sustav za testiranje namještaja,  3D-mjerni uređaj, ispitni uređaj za dugotrajna ispitivanja ladica, za stabilnost stolica,…).

Dobre odnose tijekom 2019 podupro je i drugi zajednički projekt. Hegewald & Peschke isporučio je institutu ZEDA univerzalni sustav za testiranje namještaja koji između ostalog omogućava ispitivanje stolova, stolica i sofa prema DIN EN 1728, DIN EN 1725, DIN EN 1730, DIN EN 581, DIN EN 1729, DIN EN 1335 kao i BIFMA X5.1.

Okvir za ispitivanje namještaja opremljen je prikladnim priborom za različite aplikacije. Pribor uključuje, primjerice, tlačne alate za kontinuirana ispitivanja opterećenja namještaja za sjedenje, pneumatske ispitne osi i dodatne profile montirane na valjkaste ležajeve. Sustavom za testiranje namještaja i različitim testnim osima upravlja softver za ispitivanje namještaja i komponenti CalMaster. CalMaster je fleksibilan softver za ispitivanje za jednoosne i višeosne sustave Hegewald i Peschke MPT GmbH.

Imate li pitanja? Mjernu opremu i usluge možemo vam demonstrirati uživo u TOPOMATIKA mjernom laboratoriju i demo centru, u Industrijskoj ulici 3, Novaki HR-10431, Sveta Nedelja ili online npr. preko Webex platforme.

Javite nam se za sve informacije ili prezentaciju proizvoda na +385 1 3496 010 ili deformacije@topomatika.hr

Metali
Polimeri
Staklo
Keramika
Kompoziti
Drvo
Tekstil
Ostali materijali