Statičke kidalice Inspekt Duo

UNIVERZALNE KIDALICE – za statička ispitivanja do 10 kN


Kidalice Inspekt Duo njemačkog proizvođača Hegewald & Peschke, su univerzalne kidalice s dva vretena za opterećenja od 5 do 10 kN. Rezultat su evolucije i razvoja Inspekt Table Blue serije kidalica.

Serija Inspekt Duo je ergonomski dizajnirana. Karakterizira ju velika osnovna ploča koja omogućuje spajanje perifernih uređaja kao što su ekstenzometri, kao i spajanje ladice za alat i opreme sa zaštitnim vratima. Zato je pogodna za uporabu u zahtjevnim proizvodnim okruženjima kao i u sterilnim laboratorijima. Brzu i pouzdanu procjenu rezultata ispitivanja omogućuje softver za testiranje materijala LabMaster.

Preuzmite katalog Hegewald & Peschke proizvoda (pdf) : na engleskom ili na njemačkom

Tehnički detalji (pdf):

EN: Univerzalna kidalica Inspekt DUO 5 – 10 kN      

DE: Univerzalna kidalica Inspekt DUO 5 – 10 kN 

Područja primjene

Ovaj lagani mali stolni uređaj uređaj pogodan je za jednostavne vlačne testove te testove kompresije i savijanja na različitim materijalima, uključujući žice, plastiku, elastomere, papir, karton, hranu, tekstil, opruge i drvo. Univerzalna kidalica Inspekt Duo koristi se i za ispitivanje komponenata, uključujući ciklično ispitivanje elektroničkih komponenata poput utikača i sklopki, kao i medicinskih proizvoda poput šprica.

U testiranju namještaja i komponenata, Inspekt Duo može se koristiti, na primjer, za testiranje izvlačenja vijaka iz nosača presvlaka. Također je  prikladan za univerzalna ispitivanja pjene, ispitivanja kompresije na komponentama namještaja i standardna vlačna ispitivanja tekstila.

Okvir i visina ispitne komore

Inspekt Duo, univerzalna kidalica s  dvostrukim vretenom, ima dva kuglična vijka bez podupirača u dizajnu H-okvira  sa zaštitom vretena i inovativnim motorom bez četkica. Ova nova kidalica dostupna je s dvije različite visine komore pa se može optimalno prilagoditi individualnim zahtjevima korisnika.

Imate li pitanja? Informacije ili ponudu zatražite na telefon
+385 1 3496 010 ili e-mail deformacije@topomatika.hr

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Postavke kolačića