Statičke kidalice Inspekt Duo

Univerzalna dvostupna kidalica za statička ispitivanja do 10 kN

Kidalice Inspekt duo njemačkog proizvođača Hegewald & Peschke Meß- und Prüftechnik GmbH, su univerzalne kidalice s dva vretena za opterećenja od 5 do 10 kN. Rezultat su evolucije i razvoja Inspekt Table Blue serije kidalica.

Serija Inspekt duo je ergonomski dizajnirana. Karakterizira ih velika osnovna ploča koja omogućuje spajanje perifernih uređaja kao što su ekstenzometri, kao i spajanje ladice za alat i spajanje periferne opreme kao što su npr. zaštitna vrata. Stoga je pogodna za uporabu u zahtjevnim proizvodnim okruženjima kao i u sterilnim laboratorijima. Brzu i pouzdanu analizu rezultata ispitivanja omogućuje softver za testiranje materijala LabMaster.

TOPOMATIKA D.O.O. je ovlašteni zastupnik Hegewald & Peschke Meß- und Prüftechnik GmbH u regiji. Sve informacije o proizvodima možete zatražiti na telefon +385 1 3496 010 ili e-mail deformacije@topomatika.hr .

Područja primjene

Ovaj lagani mali stolni uređaj uređaj pogodan je za jednostavne vlačne testove te testove kompresije i savijanja na različitim materijalima, uključujući žice, plastiku, elastomere, papir, karton, hranu, tekstil, opruge i drvo. Univerzalna kidalica Inspekt duo koristi se i za ispitivanje komponenata, uključujući ciklično ispitivanje elektroničkih komponenata poput utikača i sklopki, kao i medicinskih proizvoda poput šprica.

Za potrebe testiranja namještaja i komponenata, Inspekt duo može se koristiti, na primjer, za testiranje izvlačenja vijaka iz nosača presvlaka. Uređaj je  prikladan za univerzalna ispitivanja pjene, ispitivanja kompresije na komponentama namještaja i standardna vlačna ispitivanja tekstila.

Okvir i visina ispitnog prostora

Inspekt duo, univerzalna kidalica s  dvostrukim vretenom, ima dva kuglična vijka bez podupirača u dizajnu H-okvira  sa zaštitom vretena i inovativnim motorom bez četkica. Ova nova kidalica dostupna je s dvije različite visine komore pa se može optimalno prilagoditi individualnim zahtjevima korisnika.

Imate li pitanja? Opremu i proizvode možemo vam demonstrirati uživo u TOPOMATIKA mjernom laboratoriju i demo centru, u Industrijskoj ulici 3, Novaki HR-10431, Sveta Nedelja ili online npr. preko Webex platforme.

Javite nam se za sve informacije ili prezentaciju proizvoda na +385 1 3496 010 ili deformacije@topomatika.hr

Preuzmite katalog Hegewald & Peschke proizvoda (pdf) : na engleskom ili na njemačkom

Slični Hegewald & Peschke proizvodi:

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Postavke kolačića