Statičke kidalice Inspekt table blue

UNIVERZALNE KIDALICE – za statička ispitivanja 5kN / 10kN / 20kN


Kidalice Inspekt table blue serije, njemačkog proizvođača Hegewald & Peschke, konstruirane su za standardne primjene kod ponavljajućih zadataka ispitivanja. Ova serija posebno odgovara primjeni u osiguranju kvalitete. Karakterizira ju vrlo dobar omjer cijene i performansi. Za jednostavna ispitivanja nije potrebno računalo jer kidalice Inspekt table blue mogu raditi samostalno. Za zahtjevnije zadatke, moguće je na kontroler priključiti različite senzore opterećenja i ekstenzometre.

Preuzmite katalog Hegewald & Peschke proizvoda (pdf) : na engleskom ili na njemačkom

Tehnički detalji (pdf): EN: Inspekt table blue 5 – 20 kN   DE: INSPEKT table blue 5 – 20 kN

Okvir i traverza
Inspekt table blue kidalica može se naručiti s okvirom i traverzom za opterećenje do 5, 10 ili 20 kN. Kupci mogu birati između modela koji se postavlja na stol ili samostojećeg modela. Nadogradnja na drugi model je jednostavna i uvijek moguća. Za pokretanje uređaja odgovorni su istosmjerni motor i prenapregnuto kuglično navojno vreteno bez zračnosti. Prema potrebi, moguće je ugraditi komplet posebnih mjehova kako bi se vretena zaštitila od pretjerane kontaminacije.

Mjerenje opterećenja
Mjerenje opterećenja na kidalici Inspekt table blue osigurano je pomoću uređaja za mjerenje naprezanja otpornom žicom (mjerna ćelija ili doza). Elektronička mjerna oprema uređaja omogućava točnost mjerenja razine 1, prema DIN EN ISO 7500, u rasponu od 0.8 do 100% nominalnog opterećenja. Po izboru, moguća je točnost mjerenja razine 0.5. Svi senzori opterećenja postavljeni na kidalice serije Inspekt table blue opremljeni su priključcima za senzore koji garantiraju automatsku detekciju parametara postavki i kalibracije.

Sustav za mjerenje i kontrolu
Svi elementi napajanja, uređaja i kontrole motora integrirani su u kućište postolja. Digitalni kontroler je odgovoran za upravljanje uređajem i sinkrono prikupljanje podataka. Opremljen je s nekoliko dodatnih ulaza za prikupljanje podataka. Osnovna konfiguracija uređaja uključuje sve potrebne elemente za kontrolu opterećenja i mjerenje pomaka hvataljki.
Kidalice Inspekt table blue se mogu koristiti samostalno (za jednostavne postupke ispitivanja) ili uz standardni PC. Komunikacija s PC-em i programom za ispitivanje „LabMaster“ uspostavlja se USB ili LAN priključkom. Kod samostalnog modela, izmjerene vrijednosti se prikazuju na ekranu koji je integriran u digitalni kontroler.

Industrijski sigurnosni uređaji
Kako bi se osigurala zaštita operatera, okvir se može opremiti različitim sigurnosnim uređajima. Oni su bitni pogotovo pri radu s uzorcima koji se rasipaju ili eksplodiraju. Osim prije spomenutih mjehova, također se mogu ugraditi sigurnosna vrata s električnim bravama koje kontrolira program za ispitivanje „LabMaster“.

Imate li pitanja? Informacije ili ponudu zatražite na telefon
+385 1 3496 010 ili e-mail deformacije@topomatika.hr

Tehnički detalji (pdf):    EN: Inspekt table blue 5 – 20 kN     DE: INSPEKT table blue 5 – 20 kN

Slični Hegewald & Peschke proizvodi:

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Postavke kolačića