Mehanička svojstva materijala

topomatika logo Hegewald & Peschke logo willy-2

Hegewald&Peschke kidalice – mehaničko ispitivanje materijala i komponenti

 

kidalice
 
Već više od 20 godina njemačka tvrtka Hegewald&Peschke razvija i proizvodi vrhunsku preciznu opremu za ispitivanja u industriji i znanosti: kidalice, mjernu tehnologiju, pojedine komponente i softvere za ispitivanje materijala, dijelova i drugih proizvoda. Osim serijske proizvodnje standardnih uređaja, razvija sustave za ispitivanje prilagođene posebnim namjenama i pripadajuće sastavne dijelove. Uz to provodi instalacije, kalibracije i modernizaciju mjernih uređaja i kidalica.

TOPOMATIKA D.O.O. je ovlašteni zastupnik Hegewald&Peschke opreme u regiji. Sve informacije o proizvodima možete zatražiti na telefon +385 1 3496 010 ili e-mail deformacije@topomatika.hr .

 

Univerzalne kidalice

Kidalica Inspekt

Inspekt

Inspekt univerzalne kidalice do 1500 kN najpreciznije su od svih Hegewald i Peschke uređaja. Odlikuje ih prvoklasna čvrstoća okvira, moderna kontrolna elektronika, te najbolji omjer cijene i performansi. Ispitne prostore pojedinih strojeva može se prilagoditi veličinom i dodati jedan ili više novih. Ovi robusni uređaji vrhunske kvalitete, pouzdanosti i točnosti mogu se koristiti za gotovo sva ispitivanja…(više >>)

Kidalica Inspekt H

Inspekt H

Servo-hidraulične univerzalne kidalice serije Inspekt H-HF dizajnirane su za rutinska ispitivanja u obradi metala i industriji građevinskih materijala. Opremljene su mehaničkim klinastim čeljustima za okrugle i plosnate epruvete, a po narudžbi, hidrauličkim steznim uređajem jednostavnim za korištenje. Dva ispitna prostora omogućuju vlak, tlak, i savijanje bez promjena na kidalici, što povećava produktivnost…(više >>)

Kidalica Inspekt table

Inspekt table

Kidalice do 250 kN Inspekt table serije dizajnirane su za univerzalnu primjenu u mnogim različitim sektorima industrije. Obično se koriste u ulaznoj/izlaznoj kontroli proizvoda, istraživanju i razvoju, te laboratorijima za ispitivanje materijala. Hegewald& Peschke MPT GmbH koristi samo dijelove visoke kvalitete kako bi osigurao pouzdanost i fleksibilnost uređaja…(više >>)

Kidalica Inspekt table blue

Inspekt table blue

Kidalice do 20 kN serije Inspekt table blue posebno su pogodne za standardne primjene u osiguranju kvalitete. Zbog ekonomičnosti su opremljene jednostavnim, ali višenamjenskim okvirom za opterećivanje. Ovisno o zahtjevima i složenosti ispitivanja može se koristiti sa ili bez vanjskog računala…(više >>)

Kidalica Inspekt mini

Inspekt mini

Statička kidalica do 3kN, lagani uređaj dizajniran za jednostavne standardne testove i specifične namjene, ističe se odličnim omjerom cijene i performansi. Uz softver LabMaster može brzo i jednostavno odrediti materijalne karakteristike žica, elastomera, plastike, papira, kartona, tekstila, prehrambenih proizvoda i raznih komponenti…(više >>)

Kidalica Inspekt micro LC100N

Inspekt micro LC 100N

Statičko-dinamička kidalica do 100N dizajnirana je za niz različitih namjena u, primjerice, industriji poluvodiča, elektronici i medicini. Širok raspon dodatne opreme osigurava brzo, fleksibilno i ekonomično ispitivanje. Ergonomski oblik omogućuje jednostavno pričvršćivanje mikro uzoraka i komponenti.

 

 

Softver LabMaster za ispitivanje materijala

LabMaster_Logo Univerzalni softver za testiranje materijala dostupan je za sve univerzalne kidalice i uređaja s našom elektronskom konfiguracijom (univerzalni kidalice Inspekt mini, Inspekt Table Blue, Inspekt Table 5 – 250kn, Inspekt, Retrofit, Specijalni strojevi). Softver ima Windows operativni sustav. LabMaster omogućuje komunikaciju s kidalilcom, određivanje parametara ispitivanja, analizu i obradu podataka.

 

 

Pribor za kidalice

 
Nudimo širok raspon dodatne opreme kojom možete opremiti svoj sustav za testiranje tako da uspješno ispunjava sve zadatke bez obzira na varijabilnost i posebnost Vaših ispitivanja.

  • Čeljusti: mehaničke, pneumatske ili hidrauličke
  • Visokotemperaturne peći
  • Temperaturne i klimatske komore
  • Ekstenzometri: od manualnih do potpuno automatskih i optički, video ekstenzometri
  • Sigurnosna oprema: prozirna sigurnosna vrata
  • Uređaj za integraciju različitih komponenti u prostor za ispitivanje

čeljust

Čeljusti

Velik izbor mehaničkih i pneumatskih čeljusti, od robusnih do filigranskih, za prihvačanje, učvršćivanje i držanje uzoraka.

hidraulika

Hidrauličke čeljusti

Sigurne hidrauličke hvataljke – praktične i nevjerojatno snažne

 

ekstenzometri

Ekstenzometri

Velik izbor ručnih do potpuno automatskih ekstenzometara za sva ispitivanja, za sve duljine istezanja od preciznih malih vrijednosti do širokog raspona mjerenja.

video-ekstenzometar-s

Optički ekstenzometri

Kvalitetni video ekstenzometri za sve vrste ispitivanja.

 

 

Tvrdomjer za mjerenje tvrdoće velikih uzoraka

tvrdomjer-veliki-objekti Portal tvrdomjer s transportnim kugličnim stolom za ispitivanje tvrdoće velikih i teških elemenata po Rockwellu – kompletno rješenje za ispitivanja tvrdoće velikih uzoraka, komponenti komplicirane geometrije ili ispitivanje tijekom proizvodnji koje se ne može obaviti standardnim uređajima. (više >>)
.

 

 

TOPOMATIKA D.O.O. je generalni zastupnik Hegewald&Peschke opreme u regiji. Javite nam se za sve informaciju ili prezentaciju proizvoda na telefon +385 1 3496 010 ili e-mail deformacije@topomatika.hr