Mehanička svojstva materijala

Hegewald&Peschke kidalice – mehaničko ispitivanje materijala i komponenti

 

Već više od 20 godina njemačka tvrtka Hegewald&Peschke razvija i proizvodi vrhunsku preciznu opremu za ispitivanja u industriji i znanosti: kidalice, mjernu tehnologiju, pojedine komponente i softvere za ispitivanje materijala, dijelova i drugih proizvoda. Osim serijske proizvodnje standardnih uređaja, razvija sustave za ispitivanje prilagođene posebnim namjenama i pripadajuće sastavne dijelove. Uz to provodi instalacije, kalibracije i modernizaciju mjernih uređaja i kidalica.

TOPOMATIKA D.O.O. je ovlašteni zastupnik Hegewald&Peschke opreme u regiji. Sve informacije o proizvodima možete zatražiti na telefon +385 1 3496 010 ili e-mail deformacije@topomatika.hr .

 

Univerzalne kidalice

 

 

 

Inspekt

Inspekt univerzalne kidalice s rasponom sile do 1500 kN najpreciznije su od svih Hegewald i Peschke uređaja. Odlikuje ih prvoklasna čvrstoća okvira, moderna kontrolna elektronika, te najbolji omjer cijene i performansi. Ispitne prostore pojedinih strojeva može se prilagoditi veličinom i dodati jedan ili više novih. Ovi robusni uređaji vrhunske kvalitete, pouzdanosti i točnosti mogu se koristiti za gotovo sva ispitivanja…(više >>)

 

 

Inspekt H

Servo-hidraulične univerzalne kidalice serije Inspekt H-HF dizajnirane su za rutinska ispitivanja u obradi metala i industriji građevinskih materijala. Opremljene su mehaničkim klinastim čeljustima za okrugle i plosnate epruvete, a po narudžbi, hidrauličkim steznim uređajem jednostavnim za korištenje. Dva ispitna prostora omogućuju vlak, tlak, i savijanje bez promjena na kidalici, što povećava produktivnost…(više >>)

 

 

Inspekt table

Kidalice do 250 kN Inspekt table serije dizajnirane su za univerzalnu primjenu u mnogim različitim sektorima industrije. Obično se koriste u ulaznoj/izlaznoj kontroli proizvoda, istraživanju i razvoju, te laboratorijima za ispitivanje materijala. Hegewald& Peschke MPT GmbH koristi samo dijelove visoke kvalitete kako bi osigurao pouzdanost i fleksibilnost uređaja…(više >>)

 

 

Inspekt table blue

Kidalice do 20 kN serije Inspekt table blue posebno su pogodne za standardne primjene u osiguranju kvalitete. Zbog ekonomičnosti su opremljene jednostavnim, ali višenamjenskim okvirom za opterećivanje. Ovisno o zahtjevima i složenosti ispitivanja može se koristiti sa ili bez vanjskog računala…(više >>)

Inspekt solo

Statička kidalica do 2,5 kN, lagani uređaj dizajniran za jednostavne standardne testove i specifične namjene, ističe se odličnim omjerom cijene i performansi. Uz softver LabMaster može brzo i jednostavno odrediti materijalne karakteristike žica, elastomera, plastike, papira, kartona, tekstila, prehrambenih proizvoda i raznih komponenti…(više >>)

 

Inspekt micro LC 100N

Statičko-dinamička kidalica do 100N dizajnirana je za niz različitih namjena u, primjerice, industriji poluvodiča, elektronici i medicini. Širok raspon dodatne opreme osigurava brzo, fleksibilno i ekonomično ispitivanje. Ergonomski oblik omogućuje jednostavno pričvršćivanje mikro uzoraka i komponenti…(više >>)

 

Softver LabMaster za ispitivanje materijala

 

Univerzalni softver za testiranje materijala dostupan je za sve univerzalne kidalice i uređaja s našom elektronskom konfiguracijom (univerzalni kidalice Inspekt mini, Inspekt Table Blue, Inspekt Table 5 – 250kn, Inspekt, Retrofit, Specijalni strojevi). Softver ima Windows operativni sustav. LabMaster omogućuje komunikaciju s kidalilcom, određivanje parametara ispitivanja, analizu i obradu podataka.

Pribor za kidalice

Nudimo širok raspon dodatne opreme kojom možete opremiti svoj sustav za testiranje tako da uspješno ispunjava sve zadatke bez obzira na varijabilnost i posebnost Vaših ispitivanja.

  • Čeljusti: mehaničke, pneumatske ili hidrauličke
  • Visokotemperaturne peći
  • Temperaturne i klimatske komore
  • Ekstenzometri: od manualnih do potpuno automatskih i optički, video ekstenzometri
  • Sigurnosna oprema: prozirna sigurnosna vrata
  • Uređaj za integraciju različitih komponenti u prostor za ispitivanje

 

Čeljusti

Velik izbor mehaničkih i pneumatskih čeljusti, od robusnih do filigranskih, za prihvačanje, učvršćivanje i držanje uzoraka.

 

Hidrauličke čeljusti

Sigurne hidrauličke hvataljke – praktične i nevjerojatno snažne

Ekstenzometri

Velik izbor ručnih do potpuno automatskih ekstenzometara za sva ispitivanja, za sve duljine istezanja od preciznih malih vrijednosti do širokog raspona mjerenja.

Optički ekstenzometri

Kvalitetni video ekstenzometri za sve vrste ispitivanja.

 

Tvrdomjer za mjerenje tvrdoće velikih uzoraka

 

 

Portal tvrdomjer s transportnim kugličnim stolom za ispitivanje tvrdoće velikih i teških elemenata po Rockwellu – kompletno rješenje za ispitivanja tvrdoće velikih uzoraka, komponenti komplicirane geometrije ili ispitivanje tijekom proizvodnji koje se ne može obaviti standardnim uređajima. (više >>)

 

 


TOPOMATIKA D.O.O. je generalni zastupnik Hegewald&Peschke opreme u regiji. Javite nam se za sve informacije ili prezentaciju proizvoda na telefon +385 1 3496 010 ili e-mail deformacije@topomatika.hr


Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Postavke kolačića